Velkommen til speedway-sektionen

Under dette menupunkt vil du løbende kunne følge med i udviklingen af speedwaykøreren Michael Thyme. Det hele startede tilbage i 2002 da Michael var 5 år gammel, her fik han for første gang fornøjelsen af at sidde på en speedwaycykel, og det viste sig at være så interessant at det den dag i dag, er en stor del af både Michael’s og hans far Erik Thyme’s liv. Michael er ikke et naturtalent indenfor speedway, men hans vilje og gå-på-mod har båret frugt, og Michael har høstet flere rosende ord fra rutinerede folk i branchen, og de er alle enige om at han “sidder forbandet godt på sådan en speedwaycykel”.

Der vil løbende komme nyheder og billeder på denne side, så du har muligheden for at følge med i Michaels udvikling.

Vi håber på at Michael forsat udvikler sig i år og måske træde et trin op af stigen..

Sponsorer:

Tak et kig forbi vores sponsor.
Den Røde Okse
LAKexperten Esbjerg
Hella Service Partner
FTZ
PS-Service
Spar Nord
KL Support
Dyremassage.dk
LVJ tømere og byggemontør

Vi vil gerne takke alle vores sponsor for samarbejdet

2015 Blev et fint for michael og hans team

Michael kørte stort set alle 1 Div. Løb for Vojens og hjalp lidt til i 2 Div. Han havde en okay sæson,  Men nogle rigtig fine resultater i 1 og 2 div. Michael kom ind som reserve i frittercuppen og kørte en flot 2 Plads hjem i første afdeling.
Michael havde også debut i superligaen, Hvor han blev kastet ud i det sådan lige pludselig og  hvor han Også fik chancen i selve Dm finalen og endda med 1 heat sejer..  Flot ..

Michael vil her igennem igen siger tusind tak til sponsor for hjælpen og til hans hjælper Igennem hele sæsonen. Han har i 2016 tegnet kontrakt med Grindsted i 1 Div. Og igen med Outrup speedway i Supereligaen…  ( Region Varde Elitesport.)

Michael har stor forventning til 2016 og vil gøre alt for at vise sig og hans sponsor frem.

Så gik 2016

Det blev en lidt blandet år som startede med en skade. Desværre.. Brækket håndled. Min Michael fik sig kørt op igen efter ferien og kørt sig til sin første indv. DM finale For U/21 køre..

For 2017 har Michael Skrevet kontrakt med Outrup Speedway som D. køre i Superligaen……

Så vil vi gerne sige tak til alle sponsor for 2016 og kan med glæde fortælle alle igen er Med i 2017..

2018/19 blev glædeligvis igen et fint år for michael og hans team

I 2018  kørte Michael for Region varde elitesport i superligaen og for fjeldsted i 1 Div. Michael havde et godt år med masse af gode løb, Bla. En 2 plads i U/21  Dm semi finalen. Michael lavede også gode point til hans hold.. Så alt i alt et godt som sluttede Med at blive dansk mester i superligaen med Region varde og   dansk mester med fjeldsted i 1 Div.

I 2019 Havde Michael igen lavet aftaler med region varde elitesport og fjeldsted. Det blev en lidt blandet år  men lidt for få løb,   Men sluttede dog med at blive Dansk mester i 1 Div med fjledsted.. Michael er i øjeblikket i gang med lave aftale med et par klubber og ude at samle lidt flere sponsor..

Michael vil gerne Takke de sponsor som har været med hele vejen og håber de er med igen næste år.

STØT VORES SPONSOR FOR DE STØTTER OS.